Mobiele app

Kan ik toegang krijgen tot PatPat360 via mijn mobiel?

Ja, u kunt toegang krijgen tot uw PatPat360-account met uw mobiele telefoon, anders dan via het web. U kunt de mobiele app downloaden op de volgende links:

PatPat360 app is beschikbaar voor mobiele toestellen Android versie 10 of hoger en IOS versie 8 of later.

Certo, PatPat360 è accessibile anche da cellulare, oltre che via web. U kunt de app voor mobiele telefoons downloaden via de volgende link: Android IOS PatPat360 è disponibile per cellulari con un sistema Android 10 o successivo e sistema IOS 8 o successivo.
Vorige Eerste login: als ik geen toegang krijg
Volgende Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?