Slack integratie opgezet

PatPat360 integratie met Slack is nu beschikbaar!
De integratie is nog niet te vinden in de Slack App Directory. Toch kun je, als je wilt, al voeg de app toe aan uw Slack-werkruimte zoals hieronder uitgelegd en gebruik enkele van de PatPat360 functies direct op Slack.

Het opzetten van

Een gebruiker met een beheerdersaccount kan de PatPat360 app toevoegen aan de Slack werkruimte van het bedrijf. De Toevoegen aan Slack knop is beschikbaar via Bedrijf: Integrations>Slack.

Nadat op de knop is geklikt, moet de beheerder klikken om de integratie toe te staan. Vervolgens wordt de app geopend in Slack en kan de beheerder verder gaan met de verificatie.

Authenticatie

Nadat u de PatPat360-app op uw Slack-werkruimte hebt geïnstalleerd, is een eerste verificatie nodig.

U kunt de Geef PatPat360 toestemming knop die verschijnt wanneer u de app toevoegt aan de werkruimte. Als alternatief kunt u ook de /inloggen commando om dit te doen. Vul in de popup het e-mailadres van uw PatPat360-account in het vakje gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord in en verzend. U zult een bericht ontvangen dat bevestigt of de verificatie succesvol was.
Slechts één gebruiker hoeft dit proces eenmaal te doorlopen; daarna zullen alle PatPat360 gebruikers op de werkruimte de app op Slack kunnen gaan gebruiken.
Volgende PatPat360 Slackbot