Een Pat bewerken

U kunt de Pat die u heeft gepubliceerd bewerken of verwijderen. Om dit te doen, klikt u op linksonder op de post.

Klik op Bewerken om de popup in edit mode te openen en de Pat te bewerken. Merk op dat kunt u het commentaar en de afbeelding bewerken. U kunt niet de ontvanger en het lovende item bewerken. Klik op Update om te sparen.

Klik op Delete om de Pat te verwijderen. De schrapping is definitief.

Opmerking: U kunt alleen de Pats bewerken als u de auteur bent.

Puoi modificare or eliminare il Pat che hai pubblicato. Klik hiervoor op de onderkant van het bericht.
Clicca su Modifica per aprire il popup in modalità di modifica e modificare il Pat. Nota che non è possibile modificare il commento e l'immagine. Non è possibile modificare il destinatario e l'oggetto del riconoscimento. Clicca su Aggiorna per salvare. Clicca su Elimina per cancellare il Pat. L'eliminazione è definitiva. Nota: è possibile modificare solo i Pat sei l'autore.

Vorige Hoe kan ik een foto toevoegen op Pats of Nieuws van mobiel?