Hoe ruil ik Tokens in voor vouchers?

Om ontvangen Tokens in te wisselen voor vouchers, ga naar Mijn Portemonnee>Tokens Inwisselen en volg deze stappen:

1. Selecteer de verkoper waarvan u de bon wilt genereren.
  2. Selecteer de type bon.
  3. Selecteer het monetaire bedrag voor uw voucher uit de beschikbare opties. Dit moet overeenkomen met een aantal Tokens ≤ de aangegeven beschikbare Tokens.
  4. Klik op Uitwisseling en bevestig de actie.

Zodra de conversie is voltooid, zal de gegenereerde bon verschijnen in de
Mijn Coupons sectie.

Hoe kan ik mijn Token omzetten in buoni? Om uw Token om te zetten in geld, gaat u naar de sectie Il mio Portafoglio>Conversione Token en volgt u de volgende stappen: Seleziona il partner convenzionato dal quale vuoi generare il voucher. Seleziona il tipo di voucher. Seleziona la somma monetaria che vuoi convertire tra le opzioni disponibili. Questa deve corrispondere ad un numero di Token ≤ ai Token convertibili indicati. Clicca su Cambio e conferma l'operazione. Una volta effettuata la conversione, il voucher generato apparirà nella sezione I miei Buoni.

Vorige Tokens ontvangen
Volgende Hoe kan ik mijn vouchers besteden?