Hoe kan ik nieuws op de muur plaatsen?

Uitgevers Nieuws

Ingeschakelde gebruikers kan nieuws plaatsen op de Muur die zichtbaar voor alle werknemers. Om nieuws te publiceren, klik op het icoon in de voettekst van de muur. Vul de popup in een paar eenvoudige stappen in:

1. Kies het soort nieuws die u wilt verzenden onder Gebeurtenis (b.v. een vergadering), Informatie (b.v. een waarschuwing of een herinnering), en Succes (d.w.z. een bedrijfsprestatie die u wilt delen en vieren met alle werknemers).
  2. Voer de titel van het nieuws.
  3. Optioneel kunt u een beschrijvinggeef de locatie, of kies datum en tijd.
  4. Ten slotte kunt u een afbeelding uploaden of er een kiezen uit de bibliotheek om het nieuws dat op de muur zal worden geplaatst te verfraaien.

Klik op Stuur om het nieuws te posten.

Nieuws bewerken

U kunt het gepubliceerde nieuws bewerken of verwijderen. Om dit te doen, klikt u op linksonder op de post.
Klik op Bewerken om de popup in bewerkingsmodus te openen en het nieuws te bewerken. Klik op Update om te sparen.
Klik op Delete om het nieuws te verwijderen. De schrapping is definitief.

Opmerking: U kunt alleen het nieuws bewerken als u de auteur bent.

Hoe plaats ik berichten op mijn Wall? Publiceer notities De bevoegde gebruikers kunnen notities op de muur plaatsen die zichtbaar zijn voor alle gebruikers. Om berichten te publiceren, klikt u op het pictogram in de voettekst van de muur. Klik op de icoon in de voettekst van de muur. Klik op de icoon in de voettekst van de muur. Voeg de titel van de notitie toe. Opzionalmente, puoi aggiungere una descrizione, indicare il luogo, o selezionare data e ora. Infine, puoi caricare un'immagine o sceglierne una dalla libreria per abbellire la notizia che sarà postata sul Wall. Klik op Invia om de notitie te plaatsen.

Aanpassen van berichten
U kunt de berichten die u gepubliceerd heeft wijzigen of annuleren. Om dit te doen, klik op in basso a sinistra del post. Klik op Modifica om de popup in modalità modifica te zetten en de notitie te wijzigen. Clicca su Aggiorna da salvare. Clicca su Elimina per cancellare la notizia. L'eliminazione è definitiva. Nota: è possibile modificare solo le notizie se sei l'autore.

Tags:
Vorige Wanneer managers doelstellingen moeten goedkeuren
Volgende Kunnen managers de analytics voor zowel directe als indirecte rapporten zien?