Intrekking of uitstel van doelstellingen

Vanaf het begin van de Uitvoeringsfase, ziet u drie puntjes rechtsboven op elk objectievenblad. U kunt op de drie puntjes klikken om een lijst te openen met daarin de optie om de doelstelling in te trekken of uit te stellen.

Intrekken

Tijdens de cyclus kan het gebeuren dat een wordt het doel irrelevant. In dit geval kan een manager of een admin de doelstelling met openbare of beperkte zichtbaarheid herroepen door op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor Intrekken. Indien nodig, is het mogelijk om herstellen een ingetrokken doelstelling, dus om het weer geldig te maken voor de cyclus, door op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor Herstel.

Uitstellen

Het kan ook zijn dat een doelstelling langer duurt dan oorspronkelijk gepland of dat deze moet worden uitgesteld naar een latere cyclus. In dat geval kan een manager of een admin de doelstelling uitstellen met publieke of beperkte zichtbaarheid. Om dit te doen, klik op de drie puntjes, selecteer Defer, en vul de popup als volgt in:

1. Selecteer de cyclus waarnaar u de doelstelling wilt verschuiven. De doelcyclus moet zich in de Definitiefase bevinden en de eigenaar van de doelstelling moet een deelnemer zijn in deze cyclus. Als er geen cycli zijn die aan deze twee voorwaarden voldoen, zult u de doelstelling niet kunnen uitstellen.
  2. Selecteer het type uitstel. Als u kiest voor verlengen van de doelstelling, dan geldt dit zowel in de huidige als in de volgende cyclus. Kiest u voor uitstel van de doelstelling, dan wordt dit alleen in de volgende cyclus in aanmerking genomen.
  3. De vervaldatum van de nieuwe doelstelling is standaard ingesteld op het einde van de Uitvoeringsfase van de doelcyclus, maar u kunt deze naar wens wijzigen.
  4. Klik op Defer om het uitstel te bevestigen.

Revocare o Differire Obiettivi A partire dall'inizio della fase di Esecuzione, vedrai tre puntini in alto a destra della scheda di ogni obiettivo. U kunt op drie punten klikken om het scherm te openen en de mogelijkheid te krijgen om een optie te wijzigen of te annuleren. Revoca Durante il ciclo, potrebbe succedere che un obiettivo diventi irrilevante. In dit geval, kunnen een manager of een admin het obiettivo herroepen met publieke of beperkte zichtbaarheid door te klikken op drie punten en te kiezen voor Revoca. Se necessario, è possibile ripristinare un obiettivo revocato, così da renderlo di nuovo valido per il ciclo, cliccando sui tre puntini e selezionando Ripristina. Differimento Potrebbe anche succedere che un obiettivo richieda più tempo di quanto inizialmente programmato o che debba essere rinviato a un ciclo successivo. In questo caso, un manager o un admin possono differire l'obiettivo con visibilità pubblica o limitata. Om dit te doen, moet u klikken op drie punten, kies Differisci en stel de pop-up samen zoals hieronder: Seleziona il ciclo in cui vuoi differire l'obiettivo. Il ciclo target deve trovarsi in fase di Definizione e il titolare dell'obiettivo deve esservi partecipante. In mancanza di cicli che rispettino queste due condizioni non potrai differire l'obiettivo. Seleziona il tipo di differimento. Se scegli di prolungare l'obiettivo, questo sarà valido sia nel ciclo attuale che nel successivo. Se decidi di rinviare l'obiettivo, l'obiettivo sarà in considerazione solo nel ciclo successivo.
La nuova data di scadenza dell'obiettivo è impostata di default uguale alla fine della fase di Esecuzione del ciclo di destinazione, ma puoi cambiarla come preferisci.
Klik op Differisci om de operatie af te ronden.

Vorige Doelstellingen goedkeuren
Volgende Aanmoedigen van teamleden