Het geven van munten

De admin kan u een budget van Tokens die u naar uw collega's kunt sturen als beloning voor hun prestaties. Het aantal beschikbare Tokens wordt aangegeven door het pictogram op de kop van de Muur. Als ze op zijn, kun je geen Tokens meer aan collega's geven totdat je ze weer oplaadt.

Om Tokens te geven, klik op het icoon  in de voettekst van de muur. Vul de popup in een paar eenvoudige stappen in:

• Kies de collega aan wie je Tokens wilt geven uit de lijst. Gebruik het zoekvak om de naam te vinden die je zoekt.
  • Selecteer de vaardigheid, het gedrag, of de doelstellingdat is het voorwerp van herkenning, de reden waarom je Tokens stuurt. Gebruik het zoekvak om het item te vinden dat u wilt selecteren.
    Opmerking: U moet eerst een werknemer selecteren om de lijsten met bijbehorende vaardigheden, gedragingen of doelstellingen te kunnen bekijken.
  • Optioneel kunt u ook de relevante activiteit specificeren voor vaardigheden en gedragingen of het belangrijkste resultaat voor doelstellingen, indien gedefinieerd. Ook hier kunt u het zoekvak gebruiken om u te helpen zoeken. Merk op dat als er geen gedefinieerde activiteiten of sleutelresultaten zijn, het selectievak niet zal verschijnen.
  • Voer het aantal Tokens in dat u wilt geven. U kunt dit doen door op een van de standaardopties te klikken, het aantal rechtstreeks in het vak te schrijven, of de -/+ knoppen te gebruiken (het aantal moet een geheel getal zijn en ≤ het aantal beschikbare Tokens dat naast het pictogram in de header van de Wall staat).
  • Als u wilt, kunt u een opmerking toevoegen en geef meer details over de tokens die je verstuurt.

Klik op Stuur om de Tokens door te sturen.

Dare Token L'admin può assegnarti un budget di Token che puoi inviare ai colleghi come premio per la loro performance. Il numero di Token disponibili è indicato dall'icona sull'header del Wall. Quando li esaurisci, non potrai più dare Token ai colleghi fino a quando il tuo budget non sarà ricaricato. Om Token uit te geven, klik je op het icoontje in de voettekst van de muur. Klik op het icoontje in de voettekst van de muur om de popup in enkele stappen te openen: Selecteer de collega waar u Token wilt uitgeven. U kunt de zoekfunctie gebruiken om de naam te vinden die u zoekt. Seleziona la competenza, il comportamento o l'obiettivo, ovvero l'oggetto del riconoscimento, la ragione per cui stai inviando dei Token. Puoi usare la casella di ricerca per trovare l'elemento che vuoi selezionare. Let op: è necessario prima selezionare un dipendente per poter visualizzare la lista di competenze, comportamenti o obiettivi associati. Opzionalmente, puoi anche specificare l'attività rilevante per le competenze e i comportamenti o il key result per gli obiettivi, se definiti. Di nuovo, puoi usare la casella di ricerca per trovare l'elemento che ti interessa. Nota che se non ci sono attività o key results definiti, la casella di selezione non apparirà. Voer het nummer van het token in dat u wilt uitgeven. U kunt dit doen door te klikken op een van de standaardopties, door het nummer direct in de lijst te plaatsen of door gebruik te maken van de pulsanti-pulsanti-pulsanti-pulsanti-pulsanti-pulsant (dit nummer moet tussen het aantal beschikbare tokens liggen dat wordt aangegeven door de icoon in de koptekst van de muur). Als u wilt, kunt u een opmerking toevoegen en meer informatie geven over de tokens die u ontvangt. Klik op Invia om de Token te verzenden.

Vorige Wat is een penning?
Volgende Tokens ontvangen