Inloggen met vingerafdruk op mobiel

Nadat u de app hebt gedownload, typt u uw zakelijke e-mailadres en wachtwoord in het betreffende veld. Klik vervolgens op Inloggen.

Ga naar menu>Instellingen en scroll naar beneden om de toggle te vinden "Inloggen met vingerafdruk". Klik op de knop en sla op door te klikken op Indienen.

De volgende keer dat je moet inloggen, klik je gewoon op het vingerafdruk icoontje* om de verificatie te activeren en verifieer dan met uw vingerafdruk.

*Note: Dubbelklik als u de Android app gebruikt.

Dopo aver scaricato l'applicazione, digita il tuo indirizzo email aziendale e la tua password nel campo corrispondente. Klik vervolgens op Aanmelden. Vai su menu>Impostazioni e scorri verso il basso per trovare il toggle "Login con impronta". Cliccate sul pulsante e salvate cliccando su Salva. La prossima volta che hai bisogno di accedere, ti basterà cliccare sull'icona dell'impronta digitale* per attivare l'autenticazione, poi autenticati usando la tua impronta digitale.*Nota: doppio clic se stai usando l'applicazione per Android.
Vorige Mobiele app