Feedback Verzoeken

Feedback vragen

Om feedback te vragen, klik op in de voettekst van de muur en kies de Vraag om feedback optie. Vul de popup in een paar eenvoudige stappen in:

1. Kies de collega aan wie u Feedback wilt vragen uit de lijst. U kunt het zoekvak gebruiken om de naam te vinden die u zoekt. De meervoudige selectie is beschikbaar als u meerdere collega's tegelijk om feedback wilt vragen.
  2. Selecteer uw vaardigheid, gedrag of doelstelling die u wilt laten beoordelen. U kunt het zoekvak gebruiken om het item te selecteren. U kunt feedback vragen voor meerdere items tegelijk, maar alleen als ze in dezelfde groep vallen (d.w.z. alle geselecteerde items zijn vaardigheden, gedragingen of doelstellingen).
  3. Het is aanbevolen om een commentaar toe te voegen en geef meer details over de gevraagde feedback in het daarvoor bestemde vakje.
  4. Geef aan binnen hoeveel dagen u de Feedback wilt ontvangen (het aantal moet ≤ 30 zijn).

Klik op Stuur om uw verzoek om feedback in te dienen.

Reageren op een feedbackverzoek

Als je een Feedbackverzoek ontvangt, verschijnt er een bericht bovenaan op de Muur. Als u deze opent, ziet u de auteur van het verzoek, het bijgevoegde bericht en de resterende tijd om te reageren (dat wil zeggen het aantal dagen waarbinnen de auteur een antwoord wenst). Klik op Geef Feedback om de beoordeling in te vullen. Klik op elk te beoordelen item om de beoordelingsschaal te openen en selecteer het juiste aantal sterren. Het wordt aanbevolen een opmerking toe te voegen om meer details over de beoordeling te geven.

Klik op Stuur om de feedback door te sturen en de actie te bevestigen.

Opmerking: Feedback wordt, in tegenstelling tot Pats, alleen zichtbaar voor de ontvanger. Managers en beheerders zullen de samenvatting van de feedbackuitwisselingen en de gemiddelde beoordeling kunnen bekijken in een speciale rubriek.

Richieste di Feedback Richiedere un Feedback Per richiedere un Feedback, clicca sull'icona nel footer del Wall e scegli l'opzione Chiedi un Feedback . Compila il popup in pochi semplici passi: Seleziona dall'elenco il collega a cui vuoi chiedere un Feedback. Puoi aiutarti con la casella di ricerca per trovare il nome che stai cercando. È possibile effettuare la selezione multipla qualora si volesse richiedere lo stesso Feedback a più colleghi contemporaneamente. Seleziona una tua competenza, un tuo comportamento o un tuo obiettivo che desideri sia valutato. Puoi scrivere nella casella di ricerca per trovare l'elemento che vuoi selezionare. È possibile chiedere una valutazione per più elementi contemporaneamente ma solo se questi ricadono nello stesso gruppo (ovvero tutti gli elementi selezionati sono o competenze o comportamenti o obiettivi). Si consiglia di aggiungere un commento e fornire ulteriori dettagli sulla richiesta di Feedback nella casella corrispondente. Indica entro quanti giorni desideri ricevere il Feedback (questo numero deve essere ≤ 30). Clicca su Invia per inoltrare la tua richiesta di Feedback. Rispondere ad una richiesta di Feedback Quando ricevi una richiesta di Feedback, apparirà un avviso di notifica in alto nel Wall. Aprendolo, vedrai l'autore della richiesta, il messaggio allegato e il tempo rimanente per rispondere (ovvero il numero di giorni entro il quale l'autore desidera una riposta). Clicca su Dai un Feedback per compilare la valutazione. Clicca su ciascun elemento da valutare per aprire la scala di valutazione e seleziona il numero di stelle appropriato. Si consiglia di inserire un commento per fornire maggiori dettagli sulla valutazione. Klik op Invia om de feedback door te sturen en de actie te bevestigen. Ricorda: i Feedback, diversamente dai Pat, saranno visibili solo al destinatarioI manager e gli admin potranno vedere il riepilogo degli scambi dei Feedback e le valutazioni medie in una sezione dedicata.

Vorige Feedback ontvangen
Volgende Feedback geven (video)