Feedback geven

Om Feedback te geven, klik op  in de voettekst van de muur en kies de Geef feedback optie. Vul de popup in een paar eenvoudige stappen in:

1. Kies de collega die u Feedback wilt geven uit de lijst. U kunt het zoekvak gebruiken om de naam te vinden die u zoekt.
  2. Selecteer de vaardigheid, gedraging, of objectief, d.w.z. het object dat in de Feedback wordt beoordeeld. U kunt het zoekvak gebruiken om het object te vinden dat u wilt selecteren.
    Let op: u moet eerst een medewerker selecteren om de lijsten met bijbehorende vaardigheden, gedragingen of doelstellingen te kunnen bekijken.
  3. Vul uw beoordeling in voor het geselecteerde item door te klikken op het corresponderende nummer of de sterren. Je kunt beoordelingen voor meerdere vaardigheden of gedragingen tegelijk indienen, maar alleen als ze in dezelfde groep vallen (d.w.z. dat alle items vaardigheden of gedragingen zijn).
  4. Optioneel kunt u ook de relevante activiteit specificeren voor vaardigheden en gedragingen of het belangrijkste resultaat voor doelstellingen, indien gedefinieerd. Ook hier kunt u het zoekvak gebruiken om u te helpen zoeken. Merk op dat als er geen gedefinieerde activiteiten of sleutelresultaten zijn, het selectievak niet zal verschijnen.
  5. Het is aanbevolen om een commentaar toe te voegen en geef meer details over de Feedback in het juiste vakje.

Klik op Stuur om uw Feedback door te sturen en de actie te bevestigen.

Dare un Feedback Om feedback te geven, klik je op de icoon in de voettekst van de muur en kies je de optie Feedback geven. Klik op de popup in enkele eenvoudige stappen: Selecteer de collega die u feedback wilt geven. U kunt de zoekfunctie gebruiken om de naam te vinden die u zoekt. Seleziona la competenza, comportamento o obiettivo, ovvero l'oggetto che vuoi valutare nel Feedback. U kunt de zoekfunctie gebruiken om het element te vinden dat u wilt selecteren. Let op: è necessario prima selezionare un dipendente per poter visualizzare la lista di competenze, comportamenti o obiettivi associati. Compila la valutazione per l'elemento selezionato cliccando sul numero di stelle corrispondente. Puoi inviare valutazioni per più competenze o comportamenti contemporaneamente, ma solo se gli elementi valutati ricadono tutti nello stesso gruppo (ovvero sono o tutte competenze o tutti comportamenti). Opzionalmente, puoi anche specificare l'attività rilevante per le competenze e i comportamenti o il key result per gli obiettivi, se definiti. Di nuovo, puoi usare la casella di ricerca per trovare l'elemento che ti interessa. Nota che se non ci sono attività o key results definiti, la casella di selezione non apparirà. Si consiglia di aggiungere un commento e fornire ulteriori dettagli sul Feedback nella casella corrispondente.
Klik op Invia om feedback te krijgen en de operatie te bevestigen.

Vorige Wat is een terugkoppeling?
Volgende Feedback ontvangen